Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is een moeilijk woord. Het houdt eigenlijk in, dat je je website optimaliseert voor Google en andere zoekmachines, zodat zij jouw website zo hoog mogelijk kunnen indexeren. Waar dit vroeger inhield een aantal keywords en metadata op te geven, is zoekmachineoptimalisatie tegenwoordig een stuk veelzijdiger, en kan er dus ook op veel meer vlakken winst behaald worden.

Standaard lever ik iedere website die ik bouw op met basis SEO. Dat houdt in dat ik alle pagina’s responsive bouw, de juiste tags gebruik voor headings, en dat ik titels en teksten met elkaar in verband breng. Wil je meer uit zoekmachineoptimalisatie halen, dan zullen we echter actief aan de slag moeten om je website hoger binnen de zoekmachine te krijgen.

Wil je jouw site hoog in de zoekresultaten krijgen, en je site daar ook houden? Dan zal er doorlopend aan je site gewerkt moeten worden, bijvoorbeeld door het onderhouden van een blog of het toevoegen van nieuwe pagina’s. Ik kan je hierbij actief helpen en ontzorgen, door over een langere periode samen aan de slag te gaan met je website.